21 Mart 2013 Perşembe

Modifiyeli araba yarışı oyunları

Evet durmadan yılmadan emin adımlarla sizlere oyun dünyasının en kaliteli yarış oyunlarını aktarmaya son sürat devam etmekteyiz. Şimdiki durağımız blogspot.com ve bugün sizlere modifiyeli araba yarışı oyunlarından söz edeceğiz. Elbette bu oyunları oynayacağınız site adresini ve diğer ipuçlarını yazımızın içerisinde sizlere sunacağız bunun için yazımızı baştan sona kadar pür dikkat okumanızda fayda var. Hangi satırda hangi araba oyunu çıkar bilinmez, o yüzden bizi takip edin lütfen.

Yarışın para kazanın yeni arabalar satın alın

Modifiyeli araba yarışı oyunlarının en büyük ortak özelliği, yarışlardan kazanılan paralar ve bu paralar ile satın alınan yeni arabalar veya mevcut arabanıza ek parçalardır. Bir zamanların meşhur filmi olan hızlı ve öfkeli filminden hatırlayacağınız gibi burada spor arabalar ile yarışlar düzenleniyor ve daha sonra bahise durumuna göre para kazanıp kaybediyor veya yarıştığı arabayı kazanana verenler oluyordu. Elbette bizim araba oyunları içerisinde aracınızı bir başkasına vermek söz konusu değil. Ama ne kadar yarışı birinci bitirirseniz o kadar fazla para kazanırsınız. Paranız ne kadar çok olursa da bir o kadar güzel araba veya arabanıza ekstra parçalar satın alabilirsiniz.

Modifiyeli araba oyunları içerisinde zombi ezmece veya yaşamak için sür adı ile bilinen bir oyun var ki çocuklar tarafından çok ama çok beğenilmekte. Bu oyunun ana konusu da baş rollerini will smith ' in oynamış olduğu I am legand yani ben efsaneyim filminden alınmış. Etrafınız zombiler ile çevrilmiş durumda garajanız bir iki hurda arabadan ve bir kaç parçadan başka bir şey bulunmuyor. Artık garaja girmeli arabanızı modifiye etmeli ve bu aracınız ile helikoptere ulaşmayı denemelisiniz. Yukarıda bahsetmiş olduğumuz oyunların hepsini www.1arabaoyunlari.com da bulacaksınız. Tamamen ücretsiz olan araba oyunu sitemizde ayrıca araba park etme, otobüs kullanma, kamyon şöförü, tır şöförü gibi çeşitli oyunlar yer almaktadır.

2 yorum:

  1. Blogger oyun Teması Satılıktır ilgilenirseniz Mail atabilirsiniz http://oyunoynatema.blogspot.com/ webcodder@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. Kiz Oyunlari Oyna

    http://oyunlarburda.net/

    YanıtlaSil